vineri, 19 iunie 2009

In ordine aleatoare, poze de peste tot


Meet Mr. Spin!! All the way from Australia!

Free Style! Foarte simpatici si spontani. Si talentati. Si englezi pe de-asupra.



Sufletele de statuie. Un spectacol de Marian Ralea. Din fericire, un spectacol interactiv si destul de interesant, in care publicul trebuia sa aduca la viata statuile recitand poezii, cantand cantecele, facand declaratii de dragoste etc. Cu ocazia asta am re-descoperit ca romanii sunt destul de inchistati, banuitori si timizi, iar copiii de gimnaziu care roiau pe acolo habar n-aveau de nici un vers din nici o poezie. Inca mai sper ca mi s-a parut...



Un super concert la Catedrala Evanghelica (scuze de poza nereusita) organizat de niste irlandezi care s-au gandit sa puna pe muzica textele de pe crucile din Cimitirul vesel de la Sapanta. Foarte reusit spectacolul, cu o muzica irlandeza de foarte buna calitate, cu orchestra, cor si tot tacamul. Biserica plina ochi! Si, pentru cunoscatori, daca priviti cu atentie o vedeti si pe Simona, nasa noastra, in randul unu la soprane!


Niste spanioli foarte talentati care cantau de mama-focului pe la toate terasele si pietele cam toate genurile de muzica. Meseriasi de tot!

Concert sustinut de corul Caedonia si invitatii lor din Germania (in poza) la Biblioteca Astra. Din pacate, concert neinclus in festivalul de teatru (n-am inteles de ce....). Coristii din Germania au avut un repertoriu foarte variat si captivant, de la cantecele pentru copii pana la Requiemul de Mozart. Ai nostri, desi cu media de varsta mai mica...au fost mai sobri in cantari. Ca intotdeauna.


Cel mai mic spectator la concertul caedonistilor. Si cel mai cuminte, de altfel..A rezistat o ora jumate fara sa zica nici car, nici mar, pana cand s-au plictisit parintii si au luat-o de acolo.



Mr. Spin, din nou! ''We love you Mr Spiiiiin!!!.....'' (e din repertoriul lui:))


Tot Mr. Spin...




Sincer, nu stiu cum ii cheama, dar s-au agitat destul de mult pe ritmuri africane.

Tot ei...




Furnicutele din Germania...Urati foc, dar simpatici.


Si tanti cu elefantul. Din cate mi-aduc aminte, din CIV. Ne-am chinuit zile bune pana cand am deslusit ce inseamna CIV: cica Cote d'Ivoire.

Niciun comentariu: