joi, 26 august 2010

Cu si despre Miruna








Pentru cei care n-au mai vazut-o demult pe Miruna, iacata-o! Si acum rupem, in sfarsit, si cateva cuvintele. Preferatele sunt mama, tata, mamaie, tataie, oua, apa si ulei. Ce-i mai important, zic eu.. :)

5 comentarii:

Ropotin Radu spunea...

mamai, tataie OK am inteles dar bunica, bunicu, unchiu asa mai ardeleneste cam pe cand ?

Ropotin Radu spunea...

Cu si despre Miruna. O bomboana de copil dulce dulce ( spun asta dupa ce am pupacit-o si eu putin si pana nu a inceput sa planga - cei drept i-a luat bunso de la Sibiu tot luciu si era dreptul copilului sa faca galagie ca toata lumea o pupa de mama focului

Roxi si Alex spunea...

Mai, pe ardeleneste e mai greu...astept cu interes sa-mi zica ''fusei la gradi si invatai o poezie'' :)) Glumesc, desigur!

Anonim spunea...

O fetita scumpa foc, sa va aduca numai bucurii!!! Merge cu pasi mari prin viata, din cate vad eu, nu? Vorbeste ce e mai important, mai are putin si conduce o motocicleta, ce mai, in cat ai zice peste, o sa se preocupe la ce facultate merge. ;)Ramona

Roxi si Alex spunea...

Ramona, intr-adevar, zboara timpul! Mai ieri statea nemiscata in patut, iar acum alergam dupa ea si ne facem griji de cresa. Maine-pomaine vine cu prietenul la usa....:))