joi, 14 februarie 2008

O zi dupa Valentine's Day




Cred ca panselutele nu fac parte din grupa florilor ''simbol'' (gen simbolul primaverii, simbolul iubirii, etc., etc.). Oricum, le cunoastem cu totii: delicate si vesele, deci numai bune sa le atribuim ''simboluri''. Si intrucat tocmai ce ne revenim dupa Valentine's Day, ma folosesc de panseluta pe post de felicitare si urez tuturor cu intarziere de o zi englezescul ''Happy Valentine's Day!'' (devenit intre timp, cu sau fara voia noastra, aproape traditional).

Implicit le-am urat si Terbistilor un fel de ''La multi ani!'', pentru ca exact acum un an stateam cu sufletul la gura asteptand primele vesti de la ei de pe pamant american. Si de atunci am tot primit vesti bune de la ei si ne-am bucurat impreuna cu ei pentru fiecare reusita, fiecare gand bun si fiecare poza ''americana'' :) Sa fiti sanatosi si sa auzim numai de bine!
Tot cu sufletul la gura am fost si ieri, cand pentru Ovidiu ziua de Valentine a insemnat o periculoasa operatie pe creier. Ii multumim lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine, rasuflam pentru o clipa usurati si ne strangem iar mainile a rugaciune, de data asta cu si mai multa speranta!

M-ar fi tentat sa il citez pe Mircea Radu cu haioasa (si ''profunda'') lui urare ''Iubiti-va mult!'' Renunt fara regrete, in favoarea banalului SA FITI (FIM) SANATOSI!

Niciun comentariu: