luni, 11 februarie 2008

Romania! Trezeste-te!!!!

Si acum, dupa cum ne obisnuieste fiecare jurnal de pe fiecare canal de Tv, urmeaza ''stirile'' din sport. Si intrucat daca este sport este becali (nu folosesc majuscula din principiu...), iata ce am descoperit in Evenimentul Zilei (...sincer, credeam ca am scapat de cosmarul asta, dar se pare ca nu m-am mai uitat cu atentie la stiri...''Unde esti, tu, Tepes-Doamne!!!!!'') Cutremurati-va si voi:


"Becali: „Filmaţi, bă, îngerii de aur!“
Gigi Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua, a ieşit ieri din nou în evidenţă printr-o mitocănie greu de suportat şi închipuit. După ce Valeriu Argăseală a prezentat detaliile contractului de parteneriat cu firma „Air Atlantis“, care timp de trei ani şi jumătate va fi înscrisă pe spatele tricourilor steliste, fostul oier şi-a făcut intrarea în scenă asemenea unui berbec.A sărit peste scaune, pe care a călcat cu nonşalanţă, după care a pornit un atac furibund la adresa lui Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan, conducătorii de la CFR Cluj: „Sunt doi papagali, doi ţărani, doi comunişti. Şi eu am fost oier, dar m-am emancipat“.


„Tu eşti stewardesă? Dă-le câte o cafea la băieţi!“

Gigi nu s-a oprit aici. După câteva minute a reluat atacul. „Sunt prea proşti ca să vorbesc eu despre ei. Nişte papagali. Nici nu ştiu să se îmbrace! Eu şi când eram oier mă îmbrăcam superelegant“, a continuat Becali, care e de pomină pentru faptul că, în 2001, când a intrat în fotbal, apărea la stadion cu pantalonii pătaţi de muştar. Latifundiarul a început apoi să le dea indicaţii cameramanilor: „Uitaţi-vă unde stau eu! Filmaţi, bă, îngerii de aur!“. În bătaia puştii au intrat apoi hostesele: „Tu ce eşti fată, stewardesă? Bravo! Dă-le câte o cafea la băieţi!“.

„Nu trebuie să te crezi rege dacă ai palat“

Replica n-a întârziat. „Gigi Becali să facă atâta şcoală câtă am făcut eu şi Arpi (n.r. - Arpad Paszkany)“, a fost prima reacţie a doctorului Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR. „Îmi e greu să comentez astfel de jigniri. Sunt sub nivelul nostru. Păcat că unii care şi-au permis să-şi cumpere palat se cred şi regi. Rege a fost doar unul, Gică Hagi. Am auzit că ne-a făcut ţărani. A fi ţăran este ceva nobil“. Mureşan i s-a confesat apoi lui Paszkany, spunând, dezamăgit: „Am făcut 25 de ani de şcoală ca să renunţ în favoarea fotbalului, unde mă înjură Gigi Becali“. Absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie, Mureşan a făcut trei ani de stagiatură şi alţi patru pentru cele două specializări pe care le deţine. Patronul Arpad Paszkany a urmat cursurile Facultăţ ii de Matematică, după care a început şi Facultatea de Construcţii. În schimb, în campania electorală din 2004, Gigi Becali n-a fost în stare să spună nici măcar ce liceu a terminat.

NAŢIONALISM

„Maximum trei străini în lot!“ Gigi a spus apoi că Steaua trebuie să promoveze românii. „În trei-patru ani vor fi maximum trei străini în lot“, a promis Becali. La Steaua sunt legitimaţi acum opt stranieri. După ce şi-a dat seama de gafă, Gigi a sărit la jurnalişti: „Să nu speculaţi că vreau să dau afară străinii! Nu mai faceţi manipulări. Ştiu eu că părinţii voştri sunt din structuri cu sângele intoxicat. Ce-or să zică băieţii ăştia?“.

Niciun comentariu: